Монтаж на хидроизолация

Полагане на хидроизолация

Монтаж на воалит и хидроизолационни материали

Битумни керемиди

Битумните каремиди са покривни материали, изработени от битумна смола и стъклени влакна или фиброво усилени полимери. Те са известни със своята здравина и дълготрайност

Перфориран Воалит

Осигурява пародренаж на хидроизолационната система. Използва се, за да осигури залепването на хидроизолационната мембрана точково към основата..

Воалит без посипка

Липсата на минерална посипка го прави по малко устойчив на UV лъчи и механични въздействия той е по евтин от материалите с посипка и е добре да се защити допълнително със замазка.

Воалит с посипка

Хидроизолационна битумна мембрана с армировка стъклен воал, за завършващ слой в многослойни покривни хидроизолационни системи.

Течни мембрани

Хибридни, еластични, мазани, хидроизолационни мембрани за плоски покриви, на основата на акрилни и полиуретанови смоли

Хидроизолиращи ленти

БитумнИ лента , за защита на фуги и снадки, ремонт на покривни покрития, както и уплътняване снадки, пукнатини и др.

Полагане на хидроизолация

Хидроизолацията е процесът на създаване на бариера, която да предотврати проникването на вода или влага през конструкциите на сградата. Това е много важно за запазването на интегритета на сградата, като се предпазват материалите от разрушаване и се предотвратяват проблеми като мухъл, гъби и др. За да се осигури ефективна хидроизолация, е необходимо да се положи специален материал, който да покрива цялата повърхност, която трябва да бъде защитена. Този материал може да бъде различен в зависимост от конкретната ситуация, но обикновено се използват различни видове мембрани, които се монтират върху подготвената повърхност с помощта на специални лепила или фиксиращи елементи. При полагането на хидроизолацията е много важно да се спазват всички производителски инструкции и препоръки, за да се гарантира максимална ефективност и дълготрайност на защитата. Също така, е необходимо да се обръща внимание на качеството на използваните материали и на професионализма на изпълнителя, за да се предотвратят проблеми и повреди в бъдеще.